Vacature – coach

Wij zijn per direct opzoek naar een coach die voor drie dagen per week met ons gaat meedenken, meebouwen en meegroeien!  Ben jij een coach die vanuit de positieve psychologie medewerkers een spiegel weet voor te houden? Door de kunst van vragen stellen snel de echte hulpvraag weet te achterhalen? En medewerkers weet te bewegen om van denken naar actie te gaan? Lees dan vooral verder. 

Wie we zijn?

Wij zijn Brainwave en wij coachen medewerkers op het versterken van hun veerkracht. In onze coach trajecten focussen we ons dan ook op het gedrag. En met name hoe medewerkers met praktische tools en tips belemmerende gedragspatronen kunnen doorbreken. Ons doel is dat medewerkers meer aandacht hebben voor het eigen gedrag waar ze zelf invloed op hebben. We coachen namelijk vanuit de bril van de positieve gezondheid. Omdat we geloven dat medewerkers pas echt energiek en vitaal zijn wanneer ze werken aan hun algehele gezondheid.

Ons aanbod is divers. We coachen medewerkers op het versterken van veerkracht, geven loopbaanbegeleiding en helpen medewerkers bij hun re-integratieproces. Heb jij nog meer ideeën over hoe we medewerkers kunnen helpen aan meer vitaliteit en werkplezier? Dan ben jij misschien wel onze coach.

Wie ben jij?

Jij durft mee te denken, mee te bouwen en mee te groeien. Veranderingen zie je als nieuwe kansen. Sterker nog jij komt zelf met ideeën over hoe we dingen anders kunnen gaan doen. Naast je uitstekende coachingsvaardigheden ben je ook een coach die denkt vanuit de klantbehoefte. Wat heeft de klant nodig en hoe kunnen we daar slim op inspelen? Zie jij een kans bij een van jouw klanten en wil je daar snel op acteren? Dan regelen we dat samen zodat jij de ideeën die je hebt ook direct kunt toe passen. Als jij jezelf in deze beschrijving herkent lees dan hieronder wat we nog meer in je zoeken:

  • je bent bij voorkeur arbeids- en organisatie (A&O) psycholoog of hebt een aanverwante opleiding
  • je hebt aantoonbare ervaring als coach die medewerkers heeft geholpen aan meer veerkracht, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling
  • je bent een coach die ervaring heeft in het werken in organisaties. Je weet hoe de communicatielijnen lopen binnen een organisatie en hoe jij als coach je invloed kunt uitoefenen om veranderingen te realiseren
  • bij voorkeur heb je ervaring met het coachen van teams, teamdynamiek en teamontwikkeling 
  • je bent digitaal vaardig en gewend om online te coachen, je hebt ervaring met het uitzetten van e-learnings en het online begeleiden van medewerkers
  • je kunt en durft ook zelfstandig te werken
  • en natuurlijk heb je passie voor mensen en organisaties 

Praktische informatie

We zoeken een coach die:

  • 24 uur per week kan en wil werken. Je bepaalt zelf hoe je deze uren verdeeld over de week
  • per direct zou kunnen starten 
  • bereid is hybride te werken: namelijk online vanuit thuis, offline bij ons op kantoor in Best en soms ook bij je klanten in heel Nederland 

Verder kun je verwachten dat je komt werken in een omgeving waarin we je input waarderen. Je de vrijheid krijgt om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen. En dan je ook echt een bijdrage gaat leveren aan de groei van Brainwave. Dit alles tegen een goed salaris en mooie voorwaarden.

Nieuwsgierig?

Laten we dan kennis maken met elkaar. Stuur je korte motivatiebrief plus CV naar nasim@brainwave.nu en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Heb je eerst nog vragen over de functie en of het proces? bel met Nasim via 06 – 82 440 854 of mail haar via nasim@brainwave.nu 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *