Over veerkracht gesproken

Open staan voor nieuwe indrukken en inspiratie opdoen om medewerkers van bedrijven nog beter te kunnen begeleiden in coachingstrajecten. Wij denken dat dat heel belangrijk is. Steeds weer inspiratie halen uit de verhalen en omstandigheden van anderen, om daarmee je eigen wereldbeeld te laten groeien en dat weer aan anderen door te geven.

We zijn in de afgelopen periode ondermeer ge├»nspireerd geraakt door de documentaire Tig op Netflix. Deze documentaire gaat over Mathilde “Tig” Notaro. Zij doet stand-up comedy en heeft een verrassend veerkrachtige manier om met life-events om te gaan. Zij is ernstig ziek geweest, heeft haar moeder verloren en kreeg later ook nog borstkanker. Het is ongelofelijk hoe zij steeds weer opstaat. Velen zouden onder een deken kruipen en er niet meer onder vandaan komen. Het is knap om humor in te zetten om met moeilijke situaties om te gaan en het getuigt van een enorme veerkracht. Daar leren wij dus wat van!…. en jij misschien ook…?!

Doe er je voordeel mee.

Overigens schreven we al eerder een blog over de relatie tussen veerkracht en life-event. Lees het blog hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *